Samenwerking en Steun Brengen Nieuw Leven in St. Michael’s School Peshawar

We willen graag onze oprechte dankbaarheid en waardering uitspreken voor de geweldige samenwerking die heeft geleid tot de transformatie van de school (St. Michael’s Catholic Church School in Peshawar. Jullie steun, toewijding en vrijgevigheid hebben een onmiskenbaar verschil gemaakt in het leven van deze kansarme kinderen en het gemeenschap als geheel.

Dankzij jullie inzet samen met de Vastenactie en de MOV Groep hebben we hoop, inspiratie en hernieuwde energie voor de toekomst. De foto’s van voor en na de verbouwing vertellen een krachtig verhaal van groei en verbetering, en we zijn ontzettend trots op wat we samen hebben bereikt.

Voor de verbouwing

Na de verbouwingVoor de verbouwing waren het 4 lokalen na de verbouwing zijn het er nu in totaal 8 lokalen waar je nu door kan leren tot groep 8, maar daar stopt het niet naast de nieuwe lokalen zijn de oude lokalen & toiletten ook gerenoveerd en er zijn zelfs een nieuw toiletten bijgekomen voor de kinderen en de leraren, daarnaast is het plein ook helemaal verbeterd scheurvrij gemaakt zodat de kinderen veilig kunnen spelen. Zonder jullie steun was dit allemaal niet gelukt.

Deze samenwerking heeft niet alleen de fysieke omgeving veranderd, maar heeft ook de harten en geesten van de kansarmen kinderen verrijkt. Ze zijn nu omringd door een omgeving die hen aanmoedigt om te leren, te dromen en te groeien.

Nogmaals, onze diepste dank voor jullie steun en inzet voor dit mooie project, Mijn School, Mijn Toekomst”.  

Namens de stichting willen wij de volgende bedanken:

Basisscholen: 

  • St Bonifatius School (Sneek)
  • Thomas van Aquino-School (Sneek)
  • Basisschool St Gregorius (Blauwhuis)
  • Sint Bonifaciusschool (Reahus)
  • St. Josephschool Heeg

Kerken: 

  • Sint-Martinuskerk (Sneek)
  • Sint Vituskerk (Blauwhuis)
  • Sint-Jozefkerk (Heeg)
  • St. Martinusker (Reahûs)
  • PKN (Heeg)

Vastenactie
MOV Groep 

Met vriendelijke groet,

Stichting Tabir.


Geplaatst

in

door

Tags: