Estrikwerk 12 – 8754 BX Makkum Nederland
0515-750229
stichtingtabir@outlook.com

Stichting Tabir

Doneer

Educatie

Mijn School, Mijn Toekomst.

Nós da Tabir Foundation trabalhamos para o desenvolvimento de crianças do Paquistão por meio da melhor educação possível, professores bem treinados e um ambiente de aprendizagem seguro.

DONEER NU

Weduwe Vrouwen in Pakistan

A Fundação Tabir gostaria de trabalhar para mulheres viúvas no Paquistão. Queremos apoiá-los e dar-lhes a confiança de que não serão esquecidos.

DONEER

Update Situatie

Covid-19

Como em muitos outros países, o Paquistão também foi duramente atingido pelo vírus corona. O Paquistão é um país pobre, o vírus corona afeta diferentes grupos da população.

DONEER

Educatie. Mijn School, Mijn Toekomst

Een kind dat leert is een kind met kansen. Wij van Stichting Tabir werken aan de ontwikkeling van kinderen uit Pakistan door het best mogelijk onderwijs, goed opgeleide docenten en een veilige leeromgeving. Steun de project van stichting Tabir, met een kleine gift maak je al een enorm verschil!

Update Situatie Covid-19

Net als in vele andere landen wordt ook Pakistan hard geraakt, door het corona-virus. Pakistan is een arm land, het corona-virus raakt verschillende groepen van de bevolking. Het bieden van noodhulp in de sloppenwijken van “Pesjawar” in verband met Covid-19, loopt nu al een aantal weken, veel voedselpakketten zijn uitgedeeld en zullen in de toekomst nog uitgedeeld gaan worden. De nood is nog steeds groot veel dagloners zijn nog niet aan werk.

Weduwe Vrouwen in Pakistan

Stichting Tabir wil zich graag inzetten voor weduwe vrouwen Pakistan. Wij willen ze steun bieden en hen het vertrouwen geven dat ze niet vergeten worden.. Deze vrouwen hebben niet de mogelijkheid om verder te groeien. Wij willen voor deze vrouwen iets gaan betekenen, Met ieders hulp moet dat mogelijk zijn door een minimum van ons bezit te delen met de “Weduwe Vrouwen in Pakistan”.

Leer meer

Wat is stichting Tabir?

TABIR is de interpretatie van de dromen die wij willen realiseren. Er zijn duizenden kinderen en weduwen in Pakistan die een droom hebben, maar helaas zijn deze dromen verscheurd door verschillende omstandigheden. Onze organisatie wil ervoor zorgen dat deze dromen kunnen worden gerealiseerd. Stichting TABIR heeft ten doel om de mens in nood, ongeacht nationaliteit, geloofsovertuiging etc., financieel of op andere wijze in de ruimste zins des woord, te ondersteunen. Samen verwachten wij hun dromen waar te kunnen maken. Een droom die alleen in je gedachten zich afspeelt, is slechts een droom; een droom die je samen beleeft, wordt realiteit.​

DONEER

Vanaf 2 November 2018 is Stichting Tabir aangemerkt als Algemeen Nut Beogende Instelling (ANBI). Volledige naam in ANBI- register Stichting Tabir


KvK: 73018090
IBAN: NL48RABO 0335 9039 83
RSIN: 859322403

De werkzaamheden die voor Stichting Tabir gedaan worden zijn altijd op vrijwillige basis, zonder vergoeding. Alleen gemaakte onkosten voor het werk van Tabir kunnen gedeclareerd worden.

Beleidsplan Batenen Lasten 2019

Educatie. Mijn School, Mijn Toekomst.

Leer meer

Weduwe Vrouwen in Pakistan

Leer meer

Update Situatie Covid-19

Leer meer

Contact op

    Facebook Youtube

    All rights reserved Stichting Tabir Copyright

    • Facebook
    • Instagram

    Copyrights © All Rights Reserved by Stichting Tabir